Accountant Amersfoort

Als ondernemer in Amersfoort kan het hebben van een accountant vele voordelen en gemakken opleveren. De accountant in Amersfoort is de adviseur en het vertrouwenspersoon van je onderneming.

Accountantskantoor Amersfoort OAMKB

Bij Accountantskantoor OAMKB in Amersfoort is Roger Prins werkzaam. Roger, officieel Register Belastingconsulent, controleert de financiële informatie van je bedrijf. Hij bekijkt de jaarrekening: geeft deze een juist beeld van de financiën van je onderneming? Daarnaast kan een accountant uit Amersfoort je ondersteunen bij het bepalen van beleid. De fiscale en financiële consequenties van je beleidskeuze worden in beeld gebracht, en voor jou is deze informatie zeer belangrijk. Aan de hand van deze informatie kun je bepalen of jouw investering of koers verantwoord is.

Wat doet een accountant in Amersfoort nog meer?

Heb je een financieel-administratieve adviesvraag? Vragen over bedrijfsopvolging of -overname? Wil je een bedrijf starten of beëindigen? Met al deze vragen kun je ook bij je accountant terecht. OAMKB Accountantskantoor in Amersfoort geeft fiscale, financiële en juridische adviezen. Voor uitgebreide adviezen werkt OAMKB overigens samen met HBO-juristen, zodat je met al je ondernemersvragen op één plek terecht kunt.

OAMKB biedt meer dan alleen accountancy-oplossingen. Je kunt bij ons ook terecht voor:

Gratis onze diensten uitproberen? Dat kan. Neem contact op en ga direct aan de slag!

Nu meer weten!