Boekhouder Amersfoort

Onze boekhouder in Amersfoort is een belangrijke spiraal binnen de organisatie van OAMKB. Iedere maand houdt hij de kosten en inkomsten van onze klanten bij, betaalt hij de maandelijkse rekeningen en regelt hij andere administratieve zaken. Bij dit alles wordt er natuurlijk een goed overzicht gehouden van de financiële situatie. Bij het OAMKB boekhoudkantoor in Amersfoort wordt de boekhouding gedaan door Roger Prins.

Wat doet Roger Prins, boekhouder Amersfoort?

Roger Prins houdt de boeken bij van alle financiële transacties van je onderneming. Alle financiële documenten worden nauwkeurig gecontroleerd en hij zet alles samen in financiële verslagen over bepaalde periodes. Ook wanneer de boekhouding nog moet worden opgezet kan Roger je van dienst zijn. Hij vraagt een BTW-nummer aan, opent een zakelijke bankrekening voor je en zet een urensysteem voor je op. De volgende zaken worden apart van elkaar bewaard en geregistreerd:

Dit alles kan op papier in fysieke mappen worden gearchiveerd, maar het is makkelijker én sneller om dit digitaal te doen.

Boekhouding Amersfoort met digitale boekhoudprogramma's

Je boekhouding in Amersfoort kan een stuk sneller en gemakkelijker met een online boekhoudprogramma. Dit hoeft je niet direct veel geld te kosten, bij OAMKB maken we vooraf een vaste prijsafspraak hierover. Wanneer je inkomsten en uitgaven groter worden, voldoet een eenvoudig Excel-bestandje simpelweg niet meer. De boekhoudprogramma's van OAMKB bevatten modules waarmee gemakkelijk een jaarrekening opgesteld kan worden en waarmee de opbrengsten en de kosten gescheiden gehouden kunnen worden. Als je bedrijf groter wordt, zijn uitgebreide programma's zoals Exact Online in het bijzonder geschikt. Hiermee kan je boekhouding in Amersfoort veel efficiënter gedaan worden.

Wat je zonder een boekhoudkantoor in Amersfoort zou vergeten...

Je administratie moet je zeven jaar bewaren. Als je dat al onthoudt, moet je ook weten wát je dan die zeven jaar allemaal niet mag weggooien. Dit zijn de volgende zaken:

De Belastingdienst kan op ieder moment langskomen om al deze gegevens te checken. Als je het overzicht op je administratie en boekhouding verliest wordt dit een grote rommel. Digitaal kan alles netjes worden bijgehouden.

Ook weten wat een digitale administratie voor je kan betekenen? Vraag direct een offerte aan of bekijk onze andere oplossingen.

 

 

Bekijk onze tarieven

Vraag een offerte aan