Oplossingen op maat

Bij accountantskantoor Amersfoort denken we niet in problemen, maar in oplossingen. Met je OAMKB-professional kun je alle kanten op. Geen probleem is te groot. Niet alleen voor je boekhouding ben je hier aan het juiste adres, of je dit nu zelf wilt doen of uit handen wilt geven. Met raad en daad staan wij jou terzijde. Kom je er niet uit, dan krijg je advies van ons of we kijken met je mee. Desnoods nemen wij het van jou over. Jij bepaalt, jij beslist. Wij staan altijd voor jou klaar.

Naast het regelen of adviseren met jouw boekhouding, kan je ook bij ons terecht voor fiscaal advies en alles op het gebied van belastingen. De Btw-aangiften, vennootschapsbelasting, inkomstenbelasting: op al deze vragen hebben wij het antwoord. Wij adviseren niet alleen, maar verzorgen ook aangiften. Zo nemen wij jou heel wat papierwerk uit handen.

Salarisadministratie en juridische helpdesk

Wij gaan nog veel verder met onze hulp. Accountantskantoor Amersfoort is er volledig voor jouw onderneming. Hulp nodig met de salarissen? Weet je niet hoe de boekhouding met betrekking tot salarissen op orde gemaakt moet worden? Of heb je hier gewoon minder tijd voor? In alle gevallen helpen wij jou daarbij. Ook met juridisch advies, want soms zit je met vragen. Bijvoorbeeld over je personeel. Mag een werknemer zich langdurig ziek melden? Hoe zit het met verzekeringen met betrekking tot het personeel? Mag ik zomaar iemand ontslaan? OAMKB bestaat uit een landelijk dekkend netwerk met accountants, belastingadviseurs en juristen. Wij maken gebruik van het netwerk en vinden altijd antwoord op jouw vraag. Mocht je meer toelichting nodig hebben of juridische bijstand, dan krijg je vooraf een offerte. Zo weet je altijd wat het gaat kosten. Duidelijkheid is voor iedereen belangrijk.